Hondenschool De Vrije Hond

Hondenschool De Vrije Hond

De Vrije Hond sluit haar deuren in Loenen aan de Vecht en we beginnen ergens anders in Nederland (waarschijnlijk Noord Brabant) waar we in een ander en misschien wel mooier jasje weer terug komen! Ik zal me meer gaan richten op 1 op 1 begeleiding en workshops voor kleine groepjes.

 

*De vrije hond, voor een ontspannen baas en een blije hond*

 

Ik werk vanuit mijn huis in een mooie en rustige huiskamersetting waar we alles kunnen oefenen en waar hersenwerk in een veilige omgeving gegeven kan worden. Ook kan ik bij jou thuis jou en je hondje begeleiden of tijdens de dagelijkse wandelingen.

 

Ik vind de relatie met je hond belangrijk, het contact dat ontstaat, zelfvertrouwen bij baas en hond en gewoon heerlijk samen werken. Ik werk met zelfbeheersing (impulscontrole), balans en coördinatie en veel hersenwerk. Elke les maak ik naar aanleiding van de aanvraag. Niet alleen de lessen maar ook de workshops worden in overleg of op aanvraag gemaakt.

 

Ik werk met alle kennis die ik opgedaan heb bij diverse hondenscholen, opleidingen, lezingen, vakliteratuur, seminars en vooral vanuit mijn hart. Ik heb geen voorkeur voor honden en ook niet voor bazen, iedereen is welkom en samen werken we aan samenwerken.

 

Kortom wil je wat nieuws leren met je hond maar ook leren van je hond en wil je op een mooie manier samenwerken met je hond? Neem dan contact op met mij, Hester van der Meij via info@devrijehond.nl of bel 0622449800.

 

Ik ben gecertificeerd Kynologisch instructeur en ik ben aangesloten bij SPPD, als Kynologisch Instructeur.
Adviseur bij Hersenwerk voor honden.